Jobylon

September 27, 2011

Sist gang jeg søkte jobb, fikk jeg god hjelp av Jobylon. Det var litt mindre enn fantastisk faktisk hva en god jobb de klarte å ordne for meg. Jeg lærte den harde-like lav selvfølelse så lenge og grunnene har valgt å bo på et altfor lavt i forhold til min faktiske ferdigheter. Jeg kan ikke forestille seg at noen hadde gjort det bedre enn jobylon, nei. Nå er jeg litt med å søke en ny jobb igjen. Ikke at det er noe galt med min nåværende kurset. Nei, jeg liker det helt fint og kunne sikkert være her mange flere år. Men noe forteller meg at det er på tide å gå videre. Jeg har øyne del-veis øst også. Øst har hatt en sterk tiltrekning for meg i lang tid nå og jeg ikke lenger tror at jeg har evnen til å motstå. Jeg bare må fortsette, slette, videresende, og ja hjem.

Leave a Reply